26 november 2005

Sinterklaas 2005

Stijn & Iris zitten hier allebei verkleed als Sint & Piet en zijn helemaal klaar om naar het Sinterklaasfeest van ASM te gaan. Stijn kreeg als 1 van de laatste kinderen zijn cadeau (hij werd er helemaal nerveus van en bleef maar rondjes om zijn as draaien) en verwachtte eigenlijk Star Wars Lego. De teleurstelling was dan ook wel groot toen het cadeau slechts bestond uit een brandweer helicopter van Lego. Hij zei meteen ook stellig dat ie deze helicopter al had. Het eerste wat hij deed toen hij thuiskwam, was onmiddelijk de "oude" helicopter opzoeken. En zowaar vond hij die na precies 30 seconden zoeken....

Iris had een mooie opmaak pop gekregen. Die was gelukkig wel tevreden. Het valt ook niet mee tegenwoordig om als Sinterklaas de juiste cadeau's bij de juiste kinderen te krijgen.

20 november 2005

Herman's " No ma'am" feest

Herman was vorige week jarig geweest en hield met zijn beste vrienden een mannen feest. Dus alleen maar praten over auto's, bier en vrouwen. We hebben ook nog buiten ge BBQ'ed, dat was wel erg koud... Ja, dat dan weer wel, ja.

De "aanstootgevende" foto van de dame op de tafel heb ik verwijderd. Mijn ASM collega's waren zo vriendelijk om deze in de pantry op te hangen. Prima-de-lux, maar niet met mijn naam erbij....

19 november 2005

Seventies feest Ed & Henriette

Gisteravond een Seventies feest van onze buurtjes Ed & Henriette. Ik ging als surfdude heen met mooie krullenbol en foute blouse met lange punten (niet afgebeeld). Ik hoop dat ik van Ed nog wat live pictures krijg want er was ook nog een dame bij die het zo leuk vond, dat ze haar blouse uit deed (geen BH aan) en met ontbloot bovenlichaam op de dansvloer naast mij ging dansen :-) De eigenaar vond dat echter minder leuk, dus zette hij haar de tent uit. Dat was nou weer jammer....

By the way, ik lijk wel op Jaap Bouwen (oprichter etc. van voorheen Atletiekgroep 2000). Met Atletiekgroep 2000 liep ik vroeger op zondagochtend wel eens mee het rondje Verbrande Pan door de Schoorlse duinen, ongeveer 20 km duintje op, duintje af.

Jaap als je dit toevallig nog eens leest.... Als ik dit haar van mezelf zou hebben, ging ik meteen naar de kapper. No offense taken ;-)

01 november 2005

Nieuwe ATB

Sinds vorige week heb ik een nieuwe ATB (2e hands), een Cube LTD1. Eigenlijk was ik helemaal niet op zoek naar een nieuwe ATB, maar ik kreeg hem voor een leuke prijs aangeboden dus vooruit dan maar.... Fietst (vooral het schakelen) in ieder geval een stuk beter dan mijn oude American Eagle Mount Snow.

Wedstrijden/Evenementen 2013

  • 21-04-2013 40km Tijdrit ATC
  • 02-06-2013 MD Triathlon Nieuwkoop
  • 22-06-2013 1/3 Triathlon Oud-Gastel
  • 06-07-2013 NK MD Triathlon Didam
  • 04-08-2013 MD Triathlon Eupen
  • 24-08-2013 1/4 Triathlon Anna Paulowna
  • 14-09-2013 NK 1/1 Triathlon Challenge Almere
Powered By Blogger